ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
Mosonmagyaróvár

Energetikai tanúsítvány mosonmagyaróvári ingatlanokra

Ingatlan energetikai tanúsítvány kiállítása Mosonmagyaróváron és környékén!


Eladóként és vevőként egyaránt fontos lehet tudni, melyik energiaosztályba tartozik az épület. Az energetikai tanúsítvány már minden eladáshoz kötelező, de bizonyos épületekre nem vonatkozik az előírás, ezeket érdemes megtekintenie megrendelés előtt!

Üdvözlöm a honlapomon!

Tegye fel nekem kérdését!

Amit érdemes tudni ha telefonál:
  • az épület/lakás alapterülete
MEGRENDELÉS

Telefonon vagy e-mailben várjuk.


5 perc
SZEMLE

Helyszíni szemle és felmérés egyeztetett időpontban.

30 perc
KIÁLLÍTÁS, ÁTADÁS

A dokumentum személyesen átvehető Mosonmagyaróváron, vagy postázzuk.

2-3 munkanap

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány egy olyan szakvélemény, amely az építmény energiafogyasztását értékeli egy 12 tagú skálán. A vásárlók a minősítés segítségével hitelesen informálódhatnak az épület energiafogyasztásáról és a fenntartási költségekről.

A számítások rendeletben rögzített módszerrel készülnek, ami így független az ingatlan használójának szokásaitól, és a készítő mérnök szubjektív véleményétől is. Az energiatanúsítvánnyal az ingatlanok mérettől függetlenül összehasonlíthatók energiafelhasználási szempontból.

A hitelesített energiatanúsítvány 10 évig érvényes, és az eladó feladata elkészíttetni. Az adásvételi szerződésekben fel kell tűntetni a tanúsítvány egyedi azonosító számát, e nélkül a szerződés hiányos, és utólag megtámadható. A munkánkra új épületek használatbavételi engedélyének kérelmezésekor is szükség lehet.

Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár tanúsítói tevékenységünk központja, de Győr-Moson-Sopron megye többi részén is dolgozunk. Munkáink tükrözik az épületállomány jellegét, legnagyobb részben családi házakat és társasházi lakásokat minősítünk, de a szolgáltatást bármilyen mosonmagyaróvári ingatlanra el tudjuk végezni.

Jánossomorján, Lébényben és az összes 20 km-es körzeten belül lévő településen végezzük a tanúsítást.

© 2015-2022 www.tanusitvany-mosonmagyarovar.hu   Minden jog fenntartva.